viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Vic Tour des de Barcelona

Cultura / Tots els públics / Famílies / Parella / Grups / Barcelona (rodalies)

Descobreix els carrers, les places del centre històric, el Museu Episcopal i la Casa Riera Ordeix, l'assecador de llonganisses. I tot, al teu aire!


L'EXCURSIÓ INCLOU

  • Viatge d'anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Barcelona fins a Vic. 
  • Sortida des de Barcelona (Carrer Casp, 34) amb la línia e12 que connecta Barcelona amb Vic. Pots descarregar els horaris en l'apartat de descàrregues d'aquesta fitxa. 
  • Visita guiada amb audioguia per la ciutat de Vic. El punt de trobada per iniciar la visita és l'Oficina de Turisme de Vic situada a la Plaça del Pes, s/n (Vic). L'Oficina de Turisme de Vic ofereix el servei d'audioguies per visitar el centre històric de la ciutat. Presenten la ciutat amb un discurs dinàmic, divertit, pedagògic i emocionant. El visitant pot escoltar les explicacions en català, castellà, francès i anglès.
    El Mercadal, o Plaça Major, és un dels espais més característics i dinàmics de la ciutat. És aquí on cada dimarts i dissabte té lloc el mercat setmanal.
  • Entrada al Museu Episcopal amb tours guiats en català, castellà, anglès i francès. El MEV ocupa un lloc preeminent entre els museus d'Europa i aplega una de les millors col·leccions d'art romànic i gòtic del món. Consulta els horaris aquí.
  • Entrada a Casa Riera Ordeix (suplement de 5€), assecador de llonganisses, un embotit que forma part de la identitat de la ciutat i conjunt de la comarca. Un patrimoni que va ser reconegut des de l’any 2001 amb el segell europeu de qualitat IGP (Indicació Geogràfica Protegida). La vista guiada a l'assecador inclou un tast de llonganissa. Consulta els horaris aquí.

Aquest tour està disponible de DIMARTS A DIUMENGE.

HORARIS


Sortida des de Barcelona (Carrer Casp, 34) i arribada a l’Estació d’Autobusos de Vic. 

8:25 (Dimarts a divendres feiners)      
8:15 (Dimarts a divendres d'agost)     
10:00 (Dissabtes, diumenges i festius)

 

Tornada des de Vic (Estació d'autobusos) fins a Barcelona (Carrer Casp, 34).

17:05 (Dimarts a divendres feiners)

           17:00 (Dissabtes, diumenges i festius.             Dies feiners d'agost)

 

Pots consultar els horaris de tota la línia al planificador de rutes de www.sagales.com

Recorregut des de l'Estació d'Autobusos fins al centre de la ciutat de Vic:

IMATGES

VÍDEO

Recorregut fins al centre de la ciutat de Vic
Descarrega

Horaris i disponibilitat Casa Riera Ordeix
Descarrega

Horaris i disponibilitat Museu Episcopal
Descarrega

Potser t’interessa

LA ROCA DEL VALLÈS SHOPPING BUS

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

des de
15€

COMPRA

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo