Et portem a L'Aquàrium de Barcelona! (Des de la costa)

Cultura / Tots els públics / Girona & Figueres

Viu una experiència única, admira la màgia i la biodiversitat del mar al millor aquari del món en temàtica mediterrània.


Gaudeix d'un dia de diversió i aprenentatge a L'Aquàrium de Barcelona. Deixa’t captivar per la bellesa i la diversitat de la vida marina, camina per la passarel·la submarina i observa de prop els majestuosos taurons, explora els aquaris mediterranis i tropicals i descobreix més de 450 espècies marines

Vine i gaudeix d'una aventura submarina única amb família i amics!

 

 PREUS

Nen

   (3-4)   

Nen

   (5-10)   

Adult

  (+11)    

Calella, Pineda 12€ 27€ 34€
Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna 13€ 28€ 35€


L'EXCURSIÓ INCLOU

  • Entrada + viatge d’anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella.

 

ALTRES DADES

Horari d'obertura:

  • Juny: de dilluns a diumenge de 10.00h a 20.00h.
  • De l'1 de juliol al 8 de setembre: de dilluns a diumenge de 10.00h a 21.00h.
  • Del 9 de setembre al 31 d'octubre: de dilluns a diumenge de 10.00h a 20.00h

* Taquilles i accés oberts fins una hora abans del tancament de les instal·lacions.

 

Pots consultar els horaris de la línia regular www.sagales.com

IMATGES

VÍDEO

COMPRA EL TEU BITLLET

Potser t’interessa

DESCOBREIX EL JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Excursió d'un dia des de Barcelona i la Costa de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.

des de
20€

TOUR AMB BARCELONA CITY TOUR (DES DE LA COSTA)

Visita Barcelona al teu ritme i sense presses a bord d'un autobús turístic vermell de dos pisos. Puja i baixa durant tot el dia amb el mateix bitllet.

des de
42€

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.