viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

FAQ

A continuació trobaràs la resposta a les consultes més habituals que rebem. Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres.

Pots dirigir-te a l'apartat de "Turisme" i a les seccions "Barcelona > Circuit de Catalunya" o "Costa de Barcelona > Circuit de Catalunya". Pots fer la teva reserva en línia. També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h.  

Pots dirigir-te a l'apartat de "Turisme" i a la secció "Port Aventura". Pots demanar pressupost personalitzat. També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h o enviar un correu electrònic a info@viatgesplus.com.  

Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

NECESSITES SABER ALGUNA COSA MÉS?

Pots contactar amb nosaltres trucant al +34 902 13 00 14, per correu electrònic info@viatgesplus.com o mitjançant aquest formulari.

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER