Tour amb Barcelona City Tour (des de la Costa)

Cultura / Tots els públics / Barcelona (ciutat)

Visita Barcelona al teu ritme i sense presses a bord d'un autobús turístic vermell de dos pisos. Puja i baixa durant tot el dia amb el mateix bitllet.


Canvia de ruta i coneix la història de la ciutat mitjançant un sistema d'àudio per auriculars, disponible en quinze idiomes diferents!

  • La Catedral de Barcelona representa l'esplendor de l'art gòtic català i compta amb un esplèndid claustre en el qual viuen tretze oques blanques.
  • La Rambla és el passeig més conegut de la ciutat que porta de Canaletes al Monument a Colom passant pel Gran Teatre del Liceu i el Mercat de la Boquería.
  • La Sagrada Família, el Park Güell, La Pedrera i la Casa Batlló són les joies de l'arquitecte modernista Antoni Gaudí.
  • El Tibidabo presumeix de ser el millor mirador de Barcelona. El Temple Expiatori del Sagrat Cor i el Parc d'Atraccions completen l'encant d'aquesta muntanya.

 

 PREUS 2024 Adult (de 13 a 64 anys) Nen (de 4 a 12 anys)

Sènior (+ 65 anys) o diversitat funcional

 Calella, Pineda de Mar 42€ 28€ 38€
 Santa Susanna, Malgrat de Mar, Blanes 45€ 31€ 41€

L'EXCURSIÓ INCLOU


 

Viatge d’anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella fins al centre de Barcelona.

 

  • Segons elecció: Tiquet d'1 dia.
  • Totes les rutes i parades amb un únic tiquet.
  • Sistema d'àudio digital multilingüe.
  • Autobusos descoberts de dos pisos amb aire condicionat i sostre escorredor.
  • Talonari de descomptes i guia descriptiva de parades.

 

 

HORARIS:

Per comprar el teu ticket, pots consultar els horaris de tota la línia 603www.sagales.com

 

 

 

IMATGES

Parades del City Tour properes a les nostres parades
Descarrega

Plànol de línies del City Tour
Descarrega

COMPRA EL TEU BITLLET

Potser t’interessa

DESCOBREIX EL JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Excursió d'un dia des de Barcelona i la Costa de Barcelona fins al Jardí Botànic Marimurtra, situat al municipi de Blanes i considerat un dels millors jardins botànics d'Europa.

des de
20€

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.