Et portem a les festes del Pilar

Cultura / Tots els públics / Altres

Vine el pròxim 12 d'octubre a Saragossa i descobreix les festes del Pilar. No t'ho pots perdre!


Les festes del Pilar de Saragossa es celebren del 7 al 15 d’octubre en honor a la Mare de Déu del Pilar, la patrona de la ciutat. El dia 12 d’octubre és el dia més important de les festes del Pilar, ja que es realitza l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Pilar. Des de primeres hores del matí, milers de persones d’arreu del món, vestits amb ornamentació regional, desfilen davant la Mare de Déu del Pilar i dipositen davant la verge milers de flors per rendir-li homenatge. 

L'EXCURSIÓ INCLOU:

  • Viatge d’anada i tornada en autobús
  • Visita guiada a Saragossa (opcional amb un suplement de 6€). La visita guiada comença a les 12h (Av.Pirineus, al costat del Pont Santiago)  i té una durada de 2 hores (aproximadament). Consulta més informació a l’apartat d’Informació Addicional. 

Vine a les festes del Pilar de Saragossa! Sagalés et porta!

HORARIS


*(Cal presentar-se 15 minuts abans de la sortida)

CALDES DE MONTBUI Estació d'Autobusos

6.00

PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS Parada de bus Plaça L'Alzina-Av. Catalunya   

6.05

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA Mossèn Jacint Verdaguer-Rambla 

6.15

LA LLAGOSTA Avda. Onze de Setembre - Ajuntament

6.25

GRANOLLERS Estació d'Autobusos 

6.25

MOLLET DEL VALLÈS Avda. Burgos - Parc de Can Mulà

6.40

 

La tornada des de Saragossa està prevista a les 20:30h amb hora aproximada d'arribada a les 22:00h.

 

 

IMATGES

VÍDEO

  • Es requereix un mínim de 30 persones per realitzar l’excursió. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
  • Amb la visita guiada a Saragossa descobreix el Torreón de la Zuda, Muralles Romanes, Estàtua de César Augusto, San Juan de los Panetes, Santa Isabel de Portugal, Plaça de San Felipe on es troba el monument de la desapareguda Torre Nueva, Museu Pablo Gargallo, Església de San Felipe, Torreón Fortea i Casa Montal. També podreu descobrir la Plaça Espanya, la Porta Cinegia, el Teatre Romà i la Catedral de La Seo. La visita finalitzarà a prop de la Plaça del Pilar perquè pugueu veure l’ofrena de flors. 

Horaris de sortida des del Vallès
Descarrega

Potser t’interessa

LA ROCA DEL VALLÈS SHOPPING BUS

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

des de
18€

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.