Barcelona > Circuit de Barcelona-Catalunya > F1

Esport i aventura / Tots els públics / Altres

Et portem des del centre de Barcelona fins al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló per veure el Formula 1 AWS Gran Premi d'Espanya.


 

DESCOMPTE DE 2€ EN LA COMPRA ONLINE ANTICIPADA DEL TICKET 

Els propers 2, 3 i 4 de juny es celebra el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, i un any més, Sagalés et porta amb el servei d'autobusos llançadora des de Barcelona fins a Montmeló.

Compra el teu ticket a la web abans del 2 de juny i paga 18€ per l'anada i tornada al circuit.

Les sortides des de Barcelona es realitzen des de l’Estació del Nord (C/Ali Bei, 80). Situada al costat d'Arc de Triomf i amb connexió amb el servei de Metro i RENFE. I les arribades al Circuit de Barcelona-Catalunya es realitzen davant del supermercat Sorli Discau (a 300 metres de l’entrada al circuit). 

HORARIS


 

02/06/2023

 

03/06/2023

 

04/06/2023

 

BARCELONA (Estació del Nord) 

8.00h a

13.00h

8.00h a

13.00h

8.00h a

13.00h

       

MONTMELÓ (Circuit de Barcelona-Catalunya)

A partir de les 15.30h

A partir de les 15.30h

A partir de les 16.30h

 

 

Servei llançadora Rodalies >< Circuit de Barcelona Catalunya: Si arribes en rodalies fins a l'estació de Montmeló, Sagalés t’ofereix un servei de llançadora fins al Circuit de Barcelona-Catalunya per només 2,40 €/trajecte. Pots comprar el teu tiquet online anticipadament aquí. Compra’l ara i estalvia’t les cues!

IMATGES

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Ubicació de la parada a Barcelona
Descarrega

Ubicació de la parada a Montmeló
Descarrega

+ INFO Servei llançadora Rodalies >< Circuit de Barcelona Catalunya
Descarrega

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.