Exposició d'Autobusos Clàssics

Cultura / Tots els públics / Altres

El proper 3 de Juny gaudeix de l'exposició de vehicles històrics organitzada per Sagalés, TMB i ARCA.


Una vegada més, donem l'oportunitat de recuperar parts de la nostra memòria col·lectiva el dia 3 de juny, mitjançant l’exposició del patrimoni històric que es conserva en matèria de transport. I és que es pretén revalorar el patrimoni i la història del transport col·lectiu urbà i suburbà de viatgers sobre pneumàtics. Com a posseïdors de material històric i d’implicació en la seva preservació, conservació i restauració a partir de tres cultures diferents (empresa pública, empresa privada i associació de voluntaris) es treballa amb l’objectiu de donar a conèixer al públic, per a què gaudeixi d’un material que pel fet d’haver estat transport col·lectiu, ha format part de la vida de molts ciutadans. 

Aquest any, també tenim el nostre espai corporatiu.

L'Exposició d’Autobusos Clàssics neix dels esforços conjunts de l’empresa Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).

Més informació a www.busclassic.org

HORARIS


Dissabte 3 de juny de 2023

16.00h - Obertura al públic de l'exposició d'autobusos clàssics a l'Av. Maria Cristina (Barcelona). 

Durant tota la tarda, es poden gaudir de diverses activitats gratuïtes per a tota la família, a banda de visitar la pròpia exposició de vehicles clàssics. En el cas de Sagalés, hem organitzat aquestes:

  • "Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés". És tracta d'un joc digital per interactuar amb Sagalés i el seu univers. A través de diferents pantalles, es pot dissenyar un món Sagalés, amb els espais on estem presents, amb la nostra flota de vehicles i afegint altres elements per acabar de decorar l'escenari triat. Un cop dissenyada aquesta postal, es projectarà en una gran pantalla ubicada a l'estand, on la compartirem amb tothom.
  • "Coneix Sagalés". A la zona de flota actual, tindrem ubicar el nostre estand corporatiu. Qui som, a què ens dediquem i com ho fem són algunes de les preguntes que tindran resposta al nostre espai corporatiu.

Totes aquestes activitats i moltes més t'esperen el dissabte 3 de juny!

21.30h - Tancament de l'exposició. 

IMATGES

Barreiros de l'any 1969

11è Ral·li d'Autobusos Clàssics 

Exposició de vehicles clàssics

Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés

VÍDEO

Potser t’interessa

BARCELONA > CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA > F1

Et portem des del centre de Barcelona fins al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló per veure el Formula 1 AWS Gran Premi d'Espanya.

des de
20€

TRANSFER AEROPORT DE BARCELONA - GIRONA I FIGUERES

Sortides diàries des de l'Aeroport de Barcelona fins a l'Aeroport de Girona, Girona i Figueres.

des de
19€

LA ROCA DEL VALLÈS SHOPPING BUS

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

des de
18€

GAUDEIX A PORT AVENTURA!

Sagalés et porta al primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa, amb 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. Enguany coneix la gran novetat de Port Aventura, Ferrari Land. Ofertes i descomptes per a grups!

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.