11è Ral·li Autobusos Clàssics

Cultura / Tots els públics / Altres

Disfruta els propers 11 i 12 de Juny de l'exposició de vehicles històrics i ral·li des de Barcelona fins a Caldes de Montbui, organitzat per Sagalés, TMB i ARCA.


Una vegada més, i en aquest cas, amb la onzena edició, donem l'oportunitat de recuperar parts de la nostra memòria col·lectiva els dies 11 i 12 de juny, mitjançant l’exposició del patrimoni històric que es conserva en matèria de transport. I és que es pretén revalorar el patrimoni i la història del transport col·lectiu urbà i suburbà de viatgers sobre pneumàtics. Com a posseïdors de material històric i d’implicació en la seva preservació, conservació i restauració a partir de tres cultures diferents (empresa pública, empresa privada i associació de voluntaris) es treballa amb l’objectiu de donar a conèixer al públic, per a què gaudeixi d’un material que pel fet d’haver estat transport col·lectiu, ha format part de la vida de molts ciutadans. 

Enguany, tenim una altra novetat al nostre espai corporatiu. Si alguna vegada t’’has plantejat dedicar-te al món de la mobilitat, el pròxim 11 de juny t’explicarem com fer-ho i com fer un gir de 180º a la teva vida professional. Sagalés pot oferir-te una nova oportunitat laboral vinculada al món del transport de viatgers. No és necessari tenir experiència ni cap formació en concret, només ganes de fer un gir i de dedicar-te a una professió de servei. Si vols saber com convertir-te en conductor o conductora d’autobusos, a la pròxima edició del Rally t’ho expliquem. A banda d’oferir-te una visita guiada per l’exposició de vehicles clàssics, el nostre equip de Recursos Humans t’explicarà com serà el camí cap al teu canvi professional. Si estàs interessat a acompanyar-nos el pròxim 11 de juny i descobrir totes les oportunitats que Sagalés té per tu, pots inscriure’t en aquest enllaç d'aquí. És imprescindible reservar plaça!

El Ral·li d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui neix dels esforços conjunts de l’empresa Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).

Més informació a www.busclassic.org

HORARIS


Dissabte 11 de juny de 2022

  • 16.00h - Obertura al públic de l'exposició d'autobusos clàssics a l'Av. Maria Cristina (Barcelona)
  • 21.30h - Tancament de l'exposició


Diumenge 12 de juny de 2022

  • 08.30h - Obertura al públic de l'exposició d'autobusos clàssics a l'Av. Maria Cristina (Barcelona)
  • 09.00h - Sortida del Ral·li: inici del recorregut.
  • 12.00h - Arribada a Caldes de Montbui. Exposició temporal de vehicles a Pl. de l'Església i l'Av. de Pi i Margall
  • 13.00h - Fi del 11è Ral·li
     

IMATGES

Tret de sortida dels autobusos , any 2014

Trajecte del ral·li

9è Ral·li Autobusos Clàssics

Viatgers a bord d'un bus clàssic

Activitats per nens al 2018

Visitants de la mostra de vehicles clàssics

Arribada a Caldes de Montbui

VÍDEO

Potser t’interessa

LA ROCA DEL VALLÈS SHOPPING BUS

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

des de
15€

GAUDEIX A PORT AVENTURA!

Sagalés et porta al primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa, amb 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. Enguany coneix la gran novetat de Port Aventura, Ferrari Land. Ofertes i descomptes per a grups!

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.