Lloret de Mar > Costa de Barcelona > Circuit de Barcelona-Catalunya > F1

Esport i aventura / Tots els públics / Barcelona (rodalies)

Des de la Costa de Barcelona et portem fins al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló per veure el Formula 1 AWS Gran Premi d'Espanya.Els propers dies 2, 3 i 4 de juny es celebra el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, i Viatges Plus amb la col·laboració de Sagalés, facilita autobusos llançadora des de les principals poblacions de la Costa de Barcelona fins al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El servei només es realitza els dies de les carreres, és a dir, dissabte 3 i diumenge 4. 


Consulta els horaris complets del servei aquí

 

SORTIDES DES DE LA COSTA


Les arribades al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, són davant el supermercat Sorli Discau (a 300 metres de l'entrada al recinte):

 

IMATGES

  • Nota: Quan realitzeu la compra del bitllet, únicament apareix la primera parada de la població en el sentit de circulació, no obstant al marge d'aquesta consideració, vostè podrà escollir la parada de pujada que més li convingui.

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.