Lloret de Mar > Costa de Barcelona > Circuit de Barcelona-Catalunya > F1

Esport i aventura / Tots els públics / Barcelona (rodalies)

Des de la Costa de Barcelona et portem fins al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló per veure el Formula 1 Aramco Gran Premi d'Espanya.


Els propers dies 21, 22 i 23 de juny es celebra el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, i Viatges Plus amb la col·laboració de Sagalés, facilita autobusos llançadora des de les principals poblacions de la Costa de Barcelona fins al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El servei només es realitza els dies de les carreres, és a dir, dissabte 22 i diumenge 23. 


Consulta els horaris complets del servei aquí.

SORTIDES DES DE LA COSTA


Les arribades al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, són davant el supermercat Sorli Discau (a 300 metres de l'entrada al recinte):

 

IMATGES

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

Imatges cedides per ©Miquel Rovira Fotografia

  • Nota: En el procés de compra del bitllet, únicament apareix una parada de referència per cada població en el sentit de circulació, però vostè podrà pujar a la que més li convingui. Consulti els horaris aquí.

Horaris F1
Descarrega

COMPRA EL TEU BITLLET

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.