viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Barcelona City Pass

Amb el Barcelona City Pass podràs entrar a la Sagrada Família, al Parc Güell i al bus turístic evitant les llargues cues. També podràs gaudir del 20% de descompte als millors museus i atraccions.


El Barcelona City Pass és molt recomanable i inclou entrades que eviten les llargues cues als llocs més famosos de la ciutat, i descomptes a innombrables atraccions. El que fa que sigui millor, és que tot és per correu electrònic. No has de perdre temps recollint el City Pass quan arribis a la ciutat.

El que significa que és més fàcil que mai i que podràs estalviar temps, ja que ho pots organitzar tot amb antelació. Simplement reserva el teu Barcelona City Pass online i estaràs preparat per a tot allò que aquesta increïble ciutat ha d'oferir:

  • Entrada directa, sense esperar i fer cua, a la Sagrada Família i al Parc Güell. 
  • Podràs visitar Barcelona amb el bus turístic pujant i baixant sempre que vulguis. 

INCLOU


  • Entrada a la Sagrada Família
  • Entrada al Parc Güell
  • Entrades de 24h al bus turístic
  • Descompte del 20% atraccions i excursions de Barcelona. Consulta els avantatges aquí.

PREUS

Barcelona City Pass

58 €

Potser t’interessa

PORT AVENTURA

Amb l'entrada d'un dia a Port Aventura podràs gaudir de les 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. No t'ho deixis perdre!

des de
45 €

BARCELONA CITY TOUR

Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona a través de les dues rutes del Barcelona City Tour, amb el ticket vàlid per un dia.

des de
10 €

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo