Visita L'Aquàrium de Barcelona!

Cultura / Tots els públics / Barcelona (ciutat)

Viu una experiència única, admira la màgia i la biodiversitat del mar al millor aquari del món en temàtica mediterrània.


Viu una emocionant aventura submarina plena de coneixement a L'Aquàrium de Barcelona. Deixa’t sorprendre per la riquesa i varietat de la vida marina. Descobreix els aquaris mediterranis i tropicals, recorre la passarel·la submarina i admira de ben a prop els impressionants taurons i meravella't amb més de 450 espècies marines.


HORARI D'OBERTURA

  • Juny: de dilluns a diumenge de 10.00h a 20.00h.
  • De l'1 de juliol al 8 de setembre: de dilluns a diumenge de 10.00h a 21.00h.
  • Del 9 de setembre al 31 d'octubre: de dilluns a diumenge de 10.00h a 20.00h.

* Taquilles i accés oberts fins una hora abans del tancament de les instal·lacions.

PREUS

TICKETS D'ENTRADA A L'ÀQUÀRIUM DE BARCELONA (No inclou el trajecte)

L'Aquàrium de Barcelona

A partir de 11 anys

25 €

L'Aquàrium de Barcelona

De 5 a 10 anys

18 €

L'Aquàrium de Barcelona

De 0 a 4 anys

0 €

IMATGES

VÍDEO

Potser t’interessa

BARCELONA CITY TOUR

Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona

des de
33 €

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.