Gaudeix d'un dia de ràfting!

Vine amb el teu cotxe i compra aquí l'entrada


Si t'agraden els esports d'aventura amb l'activitat de ràfting de RocRoi Llavorsí, líder amb activitats d'oci i aventura des del 1996, podràs descobrir el tram Llavorsí-Rialp (14 km) que us permetrà descobrir les autèntiques aigües braves amb grup de manera divertida i segura. El tram Llavorsí-Rialp, és el tram que concentra més ràpids de la Noguera Pallaresa. 

Vine amb el teu cotxe i compra aquí la teva entrada per gaudir d'un dia d'adrenalina! 

 

Tria la opció que millor s'adapti a les teves necessitats i compra ara la teva entrada:

Ràfting 9:30h + dinar                                            Ràfting 11:30h + dinar

                           

 

Ràfting 9:30h sense dinar                                     fting 11:30h sense dinar

                           

 

 

INCLOU


Guies professionals (idiomes: català, castellà, francès, anglès)

• Roba tècnica (vestit de neoprè, jaqueta tallavents, escarpins de neoprè, armilla salvavides, casc, suport GoPro al casc, rem)
• Transport des de la base d'activitats de ROCROI fins al punt de sortida i des de l'arribada a la base d'activitats de ROCROI
• Aparcament (ús exclusiu clients)
• Assegurança de RC i accidents

 

PREUS
Entrada adult (+12) 45€
Entrada nen (6-11) 35€
Entrada + dinar adult (+12) 60€
Entrada + dinar nen (6-11) 50€

PREUS

Tickets

Entrada adult (+12)

45 €

Entrada + dinar (adult +12)

60 €

Entrada + dinar (nen 6-11)

50 €

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.