viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Exposició permanent de vehicles clàssics

Cultura / Tots els públics / Barcelona (rodalies)

L'Exposició de Transport Públic entre 1850 i 1920 està a Caldes de Montbui. L’espai estarà obert de 10h a 13h.


A la mostra es poden veure vehicles de diferents marques, com Ford, Peugeot, Hispano Suiza o Chevrolet.

Aquesta mostra pretén fer difusió de la història del transport col·lectiu, així com conservar un patrimoni clàssic que repassa anys i anys de transport de persones al nostre país. Aquesta acció se suma al ja conegut Ral·li d’Autobusos Clàssics que cada any se celebra a l’Avda. Maria Cristina de Barcelona i arriba fins a Caldes de Montbui. 

 

Vine a gaudir de l'Exposició del Transport Públic d'entre 1850 i 1920! No t'ho pots perdre!

MÉS INFORMACIÓ


  • Per visitar l'exposició cal demanar cita prèvia (expo@sagales.com).
  • L’exposició està disponible per a grups. 
  • Entrada gratuïta per a residents a Caldes de Montbui. Entrades per a no residents consultar a expo@sagales.com
    Avda. Pi i Margall, 107 (davant del pàrquing de l'Estació d'Autobusos)
     
  Demana més informació

 

IMATGES

  • Per accedir a l'Exposició del Transport Públic d'entre 1850 i 1920 sempre caldrà reservar cita prèvia a través de expo@sagales.com (gent resident i no resident a Caldes de Montbui, grups i escoles).
  • L’aforament de l'espai és de 15 persones. 
  • Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir sense cap problema a l'espai. 

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo