viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Et portem al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina!

Esport i aventura / Tots els públics / Pirineu Girona

Tots els dimecres i dissabtes de juliol i agost et portem al Refugi Niu de l’Àliga de La Molina.


El Refugi Niu de l’Àliga de La Molina està situat a 2.537m d’altura a la cima de la Tosa d’Alp. Amb el Telecabina Cadí-Moixeró pots arribar de la zona més alta de l’estació del Refugi del Niu de l’Àliga, i gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès.

També pots gaudir de les següents activitats (amb suplement):

 • Parc d’aventura als arbres. Horari: De 10h a 19h. Podràs gaudir de la tirolina, creuar ponts tibetans, ponts penjants, divertir-te amb els salts de Tarzan i entre altres activitats. El parc ofereix diversos circuits de diferents nivells adreçats a diferents públics; circuit verd (30 min), blau (1h), vermell i blau (1h 45min) i blau, vermell i negre (2h 15min).  

 • Excursió amb Segway per l’entorn de La Molina. Horaris: 9.00h, 10.30h, 12.00h, 13.30h, 15.00h, 16.30h i 18.00h. Inclou: Segway, casc, armilla reflectant, assegurança d’accidents i guia. Es realitza amb segway que permet als usuaris endinsant-se a la naturalesa de La Molina d’una forma més divertida. 

 • Ruta panoràmica al voltant de la Tosa de l’Alp. Horaris: 10.00h, 12.00h i 14.00h. Inclou: assegurança d’accidents i guia de muntanya. Amb el Telecabina Cadí-Moixeró podràs arribar a la zona més alta de l’estació: el Refugi Niu de l’Àliga.

Gaudeix del Refugi del Niu de l'Àliga! Sagalés et porta!

INCLOU


 • Viatge d'anada i tornada amb autocar
 • Forfet Telecabina Cadí-Moixeró 
 • Guia a l'arribada de La Molina que us explicarà les possibles activitats

 

 

HORARIS *(Cal presentar-se 15 minuts abans de la sortida): 

  BARCELONA (Plaça Catalunya, 19 (davant Hotel Olivia Plaza))   7.30h
       
  SABADELL (Plaça Mil·lenari (davant Volvo))   8.00h
       
  TERRASSA (Hotel Candido)   8.15h
       
  MANRESA (Av.Països Catalans (Parada bus urbà "Hipermercat")   8.45h

 

La tornada es realitzarà a les 17h des del pàrquing de La Molina (al costat del telecabina Alp 2500).

 

 

VÍDEO

 • Es requereix un mínim de 30 persones. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
 • És imprescindible portar a mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d'anar acompanyats d'un adult. En el cas que aquest adult no sigui el seu pare/mare/tutor, obligatòriament, haurà de portar l'autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies), acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols, obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Podeu descarregar els diferents models d'autorització de menors a l'apartat més informació. 

Autorització de menors dins d’Espanya (sense acompanyant)
Descarrega

Autorització menors dins d’Espanya (acompanyats per persona diferent als seus pares)
Descarrega

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo