viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Fórmula 1 Test Days

Esport i aventura / Tots els públics / Barcelona (rodalies)

Et portem des del centre de Barcelona fins al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, per gaudir de la Fórmula 1 Test Days.


Del 18 al 21 de febrer i del 26 a l'1 de març es celebra la Fórmula 1 Test Days, els únics entrenaments oficials de pretemporada de la Fórmula 1. Un any més tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya, i Sagalés facilita un servei d'autobusos del 19 al 21 i del 26 al 28 de febrer amb sortides des del centre de Barcelona a Montmeló i viceversa. 

 

Vine a la Fórmula 1 Test Days. Sagalés et porta!

HORARIS


BARCELONA (Estació del Nord (andana 27 i 28))

8.30h 9.30h 10.30h

 

MONTMELÓ (Circuit de Barcelona-Catalunya)

16.30h 17.30h 18.30h

 

Ubicació parada a Barcelona
Descarrega

Ubicació parada en Circuit de Barcelona-Montmeló
Descarrega

Potser t’interessa

SAGALÉS ET PORTA A LES FALLES DE VALÈNCIA

Vine a les Falles de València i gaudeix d’una de les festes més internacionals de València.

des de
30€

BARCELONA > CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA > F1

Et portem des del centre de Barcelona fins al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló per veure el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1.

des de
15€

LA ROCA DEL VALLÈS SHOPPING BUS

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

des de
15€

EXPOSICIÓ PERMANENT DE VEHICLES CLÀSSICS

L'Exposició de Transport Públic entre 1850 i 1920 està a Caldes de Montbui. L’espai estarà obert de 10h a 13h.

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo