viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Sagrada Familia Day Tour

Cultura / Tots els públics / Costa de Barcelona

Vine a Barcelona a visitar la Sagrada Família, la joia modernista catalana de la ciutat de Barcelona. Podràs conèixer la magnífica obra d’Antoni Gaudi, sense fer cues!


L'EXCURSIÓ INCLOU

  • L’excursió està disponible de dilluns a diumenge. Excepte el 25 de desembre i l’1 de gener.
  • Viatge d’anada i tornada en línia regular amb títol de transport des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella fins al centre de Barcelona.
  • Entrada a la Sagrada Família. L’hora d’entrada és a les 12.00h. El punt de trobada és C/ Mallorca, 401. Cal presentar-se 15 minuts abans de l’hora d’accés. Inclou audioguia gratuïta en anglès, espanyol, alemany, francès, hebreu, rus, italià i portuguès, que es pot descarregar per a iphone o Android.

HORARIS


Pots consultar els horaris des de Blanes, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Calella a Barcelona aquí.

Recorregut des de Gran Via / Sardenya a c/ Mallorca, 401:

IMATGES

VÍDEO

  • La Sagrada Família és totalment accessible per a persones amb cadira de rodes. 
  • Una vegada realitzada la reserva, no és possible cancel·lar els tickets o canviar els horaris. 

Recorregut des de la Gran Via / Sardenya fins a la Sagrada Família
Descarrega

Potser t’interessa

FLAMENCO SHOW DES DE LA COSTA DE BARCELONA

Amb sortida des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella, vine a gaudir del millor espectacle de flamenc al Palacio Flamenco.

des de
38€

CAMP NOU EXPERIENCE (TOUR & MUSEU)

Descobreix l'emoció que es viu al Camp Nou amb un tour pels racons més emblemàtics de l'estadi. Amb sortides tots els dies des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella.

des de
46€

TOUR EN EL BARCELONA BUS TURÍSTIC (DES DE LA COSTA)

Vine des de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella al centre de Barcelona i puja al Barcelona Bus Turístic. Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat a través de les seves 3 rutes.

des de
37€

COMPRA

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo