viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Barcelona Bus Turístic

Cultura / Tots els públics / Barcelona (ciutat)

Amb el Barcelona Bus Turístic podràs descobrir els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona a través de les tres rutes, amb el ticket vàlid per un dia.


El Barcelona Bus Turístic ofereix tres rutes (blava, vermella i verda) per Barcelona comprant un únic bitllet. La ruta blava i vermella funcionen tot l'any i tenen una durada de dues hores cadascuna. En canvi, la ruta verda només es realitza del març a l'octubre i té una durada de 40 minuts. Pots consultar el recorregut de les rutes aquí.

Els avantatges del Barcelona Bus Turístic és que comprant un únic bitllet podràs conèixer els llocs amb més encant de la ciutat des d'una nova prespectiva i pujant i baixant tantes vegades com vulguis del bus de dos pisos. 

 

INCLOU


  • 3 rutes amb un únic bitllet
  • Ticket vàlid per un dia
  • Audioguia en 16 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, japonès, xinès, portuguès, rus, holandes, suec, finlandès, àrab, hebreu i turc)
  • Puja i baixa on vulguis
  • Autobús oficial de la ciutat
  • Elevada freqüència de pas
  • Autobús descobert de doble pis

PREUS

Ticket vàlid per un dia

Barcelona Bus Turístic (adult)

30 €

Barcelona Bus Turístic (junior)

16 €

VÍDEO

  • Per comprar els tickets vàlids d'un dia per a persones amb discapacitat, o bé, sèniors (+ 60 anys) cal que envieu un correu electrònic a info@viatgesplus.com

Potser t’interessa

BARCELONA CITY PASS

Amb el Barcelona City Pass podràs entrar a la Sagrada Família, al Parc Güell i al bus turístic evitant les llargues cues. També podràs gaudir del 20% de descompte als millors museus i atraccions.

des de
58 €

PORT AVENTURA

Amb l'entrada d'un dia a Port Aventura podràs gaudir de les 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. No t'ho deixis perdre!

des de
45 €

BARCELONA CITY TOUR

Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona a través de les dues rutes del Barcelona City Tour, amb el ticket vàlid per un dia.

des de
10 €

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo