viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Barcelona City Tour

Cultura / Tots els públics / Barcelona (ciutat)

Descobreix els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona a través de les dues rutes del Barcelona City Tour, amb el ticket vàlid per un dia.


Amb la ruta taronja i verda del Barcelona City Tour podràs descobrir els llocs amb més encant de Barcelona des d'una nova perspectiva, amb un bus de dos pisos amb la part superior descoberta i amb vistes panoràmiques de la ciutat de Barcelona. Amb la ruta taronja podràs descobrir la part est de la ciutat com: La Rambla, Montjuïc, Plaça Espanya, l'estadi del Camp Nou, entre d'altres. I amb la ruta verda, podràs conèixer la part oest de Barcelona com: el Barri Gòtic, l'Aquàrium, Torre Agbar, Sagrada Família, el Parc Güell, entre d'altres. Pots consultar el recorregut de les dues rutes aquí. 

L'avantatge del Barcelona City Tour és que amb un únic bitllet podràs puja i baixar tantes vegades com vulguis del bus i conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona amb aproximadament dues hores. 

INCLOU


  • 2 rutes amb un únic bitllet 
  • Ticket vàlid per un dia
  • Audioguia en 15 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, rus, indi, xinés, holandès, japonès, àrab, suec i hebreu). 
  • Puja i baixa on vulguis
  • Autobús oficial de la ciutat
  • Elevada freqüència de pas
  • Autobús descobert de doble pis

PREUS

Ticket vàlid per un dia

Barcelona City Tour (adult)

30 €

Barcelona City Tour (nen)

16 €

Barcelona City Tour (estudiant)

10 €

  • Per comprar els tickets vàlids d'un dia per a persones amb discapacitat, o bé, sèniors (més de 65 anys) cal que envieu un correu electrònic a info@viatgesplus.com

Potser t’interessa

BARCELONA CITY PASS

Amb el Barcelona City Pass podràs entrar a la Sagrada Família, al Parc Güell i al bus turístic evitant les llargues cues. També podràs gaudir del 20% de descompte als millors museus i atraccions.

des de
58 €

PORT AVENTURA

Amb l'entrada d'un dia a Port Aventura podràs gaudir de les 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. No t'ho deixis perdre!

des de
45 €

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo