viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

SkiBus els diumenges a Masella

Neu i muntanya / Parella / Grups / Tots els públics / Famílies / Pirineu Girona

Si t'apassiona l'esquí, els diumenges et portem fins La Masella per a què gaudeixis d'una de les millors pistes del Pirineu de Girona.


Excursió d'un dia a la Masella, estació d'esquí on podreu trobar tots els serveis en un entorn natural incomparable. La Masella té un total de 74.5 km esquiables i 65 pistes, la cota màxima és de 2.535 i la mínima de 1.600m.

Per més informació de la pista, visita el web de:


NOTA: Recorda que si un menor viatja sol acompanyat d'una persona diferent dels seus pares/tutors , obligatòriament ha de portar signada una autorització. Podeu descarregar els diferents models a l'apartat "Més Informació" que trobareu més avall.

 

Vols anar a Masella sense agafar el cotxe? Oblida’t de conduir, nosaltres et portem.

Sagalés et porta!

Inclou


 • Viatge d'anada i tornada en autocar
 • Forfet per Masella
 • Assegurança d'esquí
 • Assistència de guia a bord
 • Lloguer de material i la reserva del pícnic (entrepà + beguda + fruita o cafè) és opcional en el moment de la compra
 • Servei de diumenge 16/12/2018 al 31/03/2019 (sense servei 24, 25 i 26/12/2018 - 1 i 6/01/2019)

 

HORARIS: *(Cal presentar-se 15 minuts abans)

BARCELONA Plaça Catalunya 19, parada Hard Rock Café (davant Hotel Olivia Plaza)

6:30h

SABADELL Plaça Mil·lenari, davant Volvo

7:00h

TERRASSA Hotel Don Cándido

7:15h

MANRESA Av.Països Catalans

7:45h


La tornada està prevista a les 16:00h en funció de l’hora d’arribada a pista (el guia informarà de l’hora de sortida abans de baixar del autobús). 

 

 

IMATGES

Masella

VÍDEO

Vols anar a la neu però sense agafar el cotxe? Oblida't de conduir, nosaltres et portem. L'SkiBus de Sagalés és la millor manera d'anar esquiar!

 • Es requereix un mínim de 25 persones entre les diferents poblacions: Barcelona, Sabadell i Terrassa // Mataró, Granollers i Manresa // Blanes, Lloret, Girona i Vic. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
 • Les sortides seran subjectes sempre a les condicions de neu que hi hagi a l'estació. En cas què l’autobús arribi a pista i no es pugui esquiar es facilitarà un voucher pel mateix servei un altre dia de la setmana (sempre que tingui la mateixa tarifa) o s'abonarà l'import pagat pel client menys la part proporcional del transport. 
 • És imprescindible portar a mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.
 • El preu no inclou el lloguer del material d'esquí (21€), ni el pícnic (7,90€). El preu del material d'esquí només és vàlid si es reserva anticipadament a la nostra web. Cal tenir en compte, que el cost d’aquest variarà si es compra a l’arribada a pistes.  
 • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (15€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d'anar acompanyats d'un adult. En el cas que aquest adult no sigui el seu pare/mare/tutor, obligatòriament, haurà de portar l'autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies), acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal. 
 • Podeu descarregar els diferents models d'autorització de menors a l'apartat més informació. 

Autorització de menors dins d’Espanya (sense acompanyant)
Descarrega

Autorització menors dins d’Espanya (acompanyats per persona diferent als seus pares)
Descarrega

Preus escola d'esquí i snowboard
Descarrega

Potser t’interessa

SKIBUS ELS DISSABTES A LA MOLINA

Si t'apassiona l'esquí, els dissabtes et portem fins La Molina per a què gaudeixis d'una de les millors pistes del Pirineu de Girona.

des de
48€

SKIBUS ALP 2500

Si ets amant dels esports de neu, et portem de dimarts a diumenge a l'àrea d'esquí més extensa de Catalunya, Alp 2500.

des de
59€

SKIBUS CAP DE SETMANA A GRANDVALIRA (3*)

Guadeix de la neu en cap de setmana, el nostre SkiBus et portarà a Andorra per gaudir de les pistes de Grandvalira.

des de
214€

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER