viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

SkiBus Alp 2500

Neu i muntanya / Parella / Grups / Tots els públics / Famílies / Pirineu Girona

Si ets amant dels esports de neu, et portem de dimarts a diumenge a l'àrea d'esquí més extensa de Catalunya, Alp 2500.


Excursió d’un dia (de dimarts a diumenge) d’esquí al domini Alp 2500, que comprèn les dues estacions de La Molina i Masella, i ofereix 135 km de pistes, l’àrea esquiable més extensa de Catalunya. El domini Alp 2500 té un desnivell esquiable de 935 m i està equipat amb 117 pistes de tots els nivells i 39 remuntadors. 

 

L'EXCURSIÓ INCLOU:

 • Viatge d'anada i tornada en autocar + forfet per les dues estacions d'esquí + assegurança d'esquí + assistència de guia a bord.
 • Servei diari de dimarts a diumenge del 15/12/2018 al 31/03/2019 (sense servei 24, 25 i 26/12/2018 - 1 i 6/01/2019).
 • Lloguer de material d'esquí i la reserva del pícnic (entrepà + beguda) és opcional en el moment de la compra. 
 • A les pistes podeu llogar la roba d'esquí (anorac, pantaló, ulleres i guants). 

 

Vols anar Alp 2500 sense agafar el cotxe? Oblida’t de conduir, nosaltres et portem.

Sagalés et porta!

HORARIS


(Cal presentar-se 15 minuts abans)

 • SORTIDES DE DIMARTS A DIUMENGE DES DE: 

BARCELONA Plaça Catalunya 19, parada Hard Rock Café (davant Hotel Olivia Plaza)

6:30h

SABADELL Plaça Mil·lenari, davant Volvo

7:00h

TERRASSA Hotel Don Cándido

7:15h
MANRESA  Av.Països Catalans  7:45h

 

 • SORTIDES DISSABTE DES DE:

GRANOLLERS Estació d'Autobusos

6:00h
BLANES* Rotonda dels Focs         5:50h
LLORET DE MAR* C/ Senyora Rosell, 23 6:00h
GIRONA* Plaça Poeta Marquina 6:35h
VICEstació d'Autobusos 7:30h

(*La sortida només es realitza 05/01/19, 02/02/19 i 02/03/19.)

 

La tornada està prevista a les 16:00h (des del mateix lloc d’arribada). 

 

NOTA: Recorda que si un menor viatja sol o acompanyat d'una persona diferent dels seus pares/tutors, obligatòriament ha de portar signada una autorització. Podeu descarregar els diferents models a l'apartat "Més Informació" que trobareu més avall.

VÍDEO

Vols anar a la neu però sense agafar el cotxe? Oblida't de conduir, nosaltres et portem. L'SkiBus de Sagalés és la millor manera d'anar esquiar!

 • Es requereix un mínim de 25 persones entre les diferents poblacions: Barcelona, Sabadell i Terrassa // Mataró, Granollers i Manresa // Blanes, Lloret i Girona. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
 • Les sortides seran subjectes sempre a les condicions de neu que hi hagi a l'estació. En cas què l’autobús arribi a pista i no es pugui esquiar es facilitarà un voucher pel mateix servei un altre dia de la setmana (sempre que tingui la mateixa tarifa) o s'abonarà l'import pagat pel client menys la part proporcional del transport. 
 • És imprescindible portar a mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.
 • El preu no inclou el lloguer del material d'esquí (20€), ni el pícnic (6,90€). El preu del material d'esquí només és vàlid si es reserva anticipadament a la nostra web. Cal tenir en compte, que el cost d’aquest variarà si es compra a l’arribada a pistes.  
 • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (15€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d'anar acompanyats d'un adult. En el cas que aquest adult no sigui el seu pare/mare/tutor, obligatòriament, haurà de portar l'autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies), acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal.
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada de la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal. 
 • Podeu descarregar els diferents models d'autorització de menors a l'apartat més informació. 

Autorització de menors dins d’Espanya (sense acompanyant)
Descarrega

Autorització menors dins d’Espanya (acompanyats per persona diferent als seus pares)
Descarrega

Preus escola d'esquí i snowboard
Descarrega

Potser t’interessa

SKIBUS A LA MOLINA (DIMECRES I DIVENDRES)

Si t'apassiona l'esquí, et portem dimecres i divendres a La Molina per a què gaudeixis de la millor pista del Pirineu de Girona.

des de
41€

SKIBUS A MASELLA (DIMARTS I DIJOUS)

Si t'apassiona l'esquí, et portem dimarts i dijous a Masella per a què gaudeixis de la millor pista del Pirineu de Girona.

des de
44€

SKIBUS ELS DISSABTES A LA MOLINA

Si t'apassiona l'esquí, els dissabtes et portem fins La Molina per a què gaudeixis d'una de les millors pistes del Pirineu de Girona.

des de
48€

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER