viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Excursió d'un dia a Port Aventura Park

Parcs d'atraccions i aquàtics / Tots els públics / Barcelona (rodalies)

Sagalés et porta al parc temàtic més gran d’Espanya amb la muntanya russa més alta de tot Europa, on podràs gaudir amb amics i famíliars.


Amb aquesta excursió de dia complet a PortAventura des de Barcelona gaudiràs d'una experiència increïble! Descobreix sis fascinants mons perfectament ambientats: Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, la Xina, Mèxic i Far West. En cadascun d'ells trobaràs atraccions per a tota la família, entre elles destaca Shambhala, la muntanya russa més alta d'Europa. Gaudeix també de les atraccions aquàtiques per a refrescar-te en un dia d'estiu, i moltes altres opcions que garanteixen la diversió en aquest parc.

 

Vine a Port Aventura Park. Sagalés et porta!

INCLOU


  • Viatge d'anada i tornada amb autocar tots els dijous i dissabtes fins al 6 de novembre.
  • Entrada a Port Aventura.

 

HORARIS:*(Cal presentar-se 15 minuts abans) 

Barcelona (Estació del Nord, planta baixa davant de l'andana 19 al carrer Alí Bei 54-80) 09.00h
   
Sortida des de Port Aventura Park 19.30h

 

PREUS

   EDAT  Nens (4-10)   Adult (11 a 59)  Sènior (+60 o discapacitat 33%)  Nadons de 0 a 3 anys 
   PREUS   60€ 70€ 60€ Gratuït

 

 

 

IMATGES

VÍDEO

  • Exclòs menjars o altres serveis no especificats i servei de recollida i tornada a l'hotel.
  • En cas voler cancel·lar la reserva, haurà de comunicar-ho amb 24 hores d'antelació. La no presentació no dona dret a reemborsament.
  • Imprimeixi el seu abonament.
  • El client principal ha d'aportar un document d'identitat (DNI, Passaport o permís de conduir) en canviar el seu abonament per les entrades en Julia Travel Gray Line.
  • Algunes instal·lacions poden trobar-se fora de funcionament, ser suspeses o tancades ja sigui per motius tècnics o per raons meteorològiques, seguretat o operatives que així ho aconsellin, amb la possibilitat que, per les expressades raons, calgui o tancar PortAventura Park i/o PortAventura Carib Aquatic Park i/o Ferrari Land. Tot l'anterior no dóna dret a la devolució de l'entrada o a un canvi de data d'aquesta. 

 

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo