viatgesplus.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

Casa de les Punxes

Cultura / Tots els públics / Barcelona (ciutat)

Vine a conèixer una de les grans figures del modernisme català. Un dels llocs més emblemàtics de Barcelona.


La Casa de les Punxes és un dels monuments més paradigmàtics del modernisme català que també és conegut com la Casa Terrades. L’any 1905 Bartomeu Terrades va encarregar a Josep Puig i Cadafalch el disseny d’una casa per cada una de les seves filles. El resultat va ser un únic edifici que es caracteritza per tenir tres entrades diferents des del carrer, que recordaven als antics castells medievals, amb sis torres característiques. 

És un palau urbà modernista d’inspiració medieval, un dels edificis més emblemàtics de Barcelona i la clau per entendre el modernisme català. 
 

 

INCLOU


  • Entrada a la Casa de les Punxes
  • Visita audioguiada (durada: 1 hora (aprox.) disponible amb català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, rus, japonès i xinès):

-Podràs conèixer la història de la Casa de les Punxes.

-Descobrir la llegenda de Sant Jordi que està reflectida a les parets de l'edifici (era una font d'inspiració dels modernistes).

-També podràs veure les habitacions interiors, pujar a les sis torres i descobrir el rellotge del sol i l'àngel que decoren l'edifici. Disponible amb català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, rus, japonès i xinès.

PREUS

Casa de les Punxes(adult)

13,50 €

Casa de les Punxes(8-18 anys)

10 €

  • La visita està adaptada per visitants amb mobilitat reduïda.
  • Dins del recinte no es permet fumar, menjar, accedir a l'edifici amb animals (excepte gossos pigall).
  • Els menors de setze anys hauran d'anar obligatòriament acompanyats d'un adult.
  • La Casa de les Punxes disposa d'espais tàctils al llarg de tot el recorregut.
  • L'entrada és vàlida tots els dies de l'any, excepte el 25 de desembre. 

Potser t’interessa

BARCELONA CITY PASS

Amb el Barcelona City Pass podràs entrar a la Sagrada Família, al Parc Güell i al bus turístic evitant les llargues cues. També podràs gaudir del 20% de descompte als millors museus i atraccions.

des de
58 €

BARCELONA BUS TURÍSTIC

Amb el Barcelona Bus Turístic podràs descobrir els llocs més atractius i interessants de la ciutat de Barcelona a través de les tres rutes, amb el ticket vàlid per un dia.

des de
16 €

PORT AVENTURA

Amb l'entrada d'un dia a Port Aventura podràs gaudir de les 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. No t'ho deixis perdre!

des de
45 €

SUSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTYOFI, S.L.. Les seves dades s´utilitzaran, exclusivament, per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD_GDD) Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran als nostres fitxers mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

Amb el seu consentiment, les seves dades també poden ser utilitzades per informar-lo de productes, serveis o promocions que poden ser del seu interès.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a lopd@sagales.com.

diseño web y desarrollo